moon biografi

 Jubileumstilbud!

Kr. 150,- fritt levert.
Send bestilling til:
post@fredsforbundet.no
med ditt navn og adresse. 
Kr. 150,- kan sendes på VIPPS
til Universelt Fredsforbund.

 

Den internasjonale toleransedagen markert i Oslo lørdag 12. november.

The presentations Princles for Peace was well received by the participants Kopi

Fredsforbundet organiserte et nordisk seminar på Voksenåsen konferansesenter lørdag 12. november under tittelen «Prinsipper for Fred».

Vi valgte å gjøre seminaret til en markering av den internasjonale toleransedagen som kom opp bare fire dager senere. På den internasjonale toleransedagen er det relevant å ta opp temaer som diskriminering og rasisme.

Imidlertid valgte vi å markere dagen fra et annet og mer grunnleggende perspektiv. Vårt perspektiv fokuserte på det faktum at vi alle tilhører en felles, universell familie – en familie under Gud – på tvers av forskjellige nasjonaliteter eller religiøse bakgrunner

Etter hvert som en slik visjon og bevissthet vokser frem vil barrierer mellom mennesker falle bort. En slik visjon vil også gi oss en felles identitet som barn av en felles «himmelsk forelder», en identitet som vil fremme toleranse og tilslutt vil viske ut alle former for diskriminering.

Seminaret hadde 27 deltakere fra 15 ulike nasjonaliteter, en mangfoldig gruppe, men med et felles håp om fred og toleranse.

27 participants in Nordic UPF seminar in Oslo on the interantional day of tolerance. Here in front of the Korean Peace Pagoda that was donated to the conference center in 2014

Gruppen tok også tid til å besøke den koreanske fredsklokken, som er donert av den sør-koreanske kommunen Hwacheon, for å ringe med klokken, ta et gruppebilde og sende et budskap om fred og toleranse på den koreanske halvøya.

Tilslutt, det faktum at Voksenåsen konferansesenter er lokalisert 500 meter over havet med fantastisk utsikt over Oslo, og  i perfekt klarvær,  bidro til å løftet de tilreisendes entusiasme ytterligere.

 

 

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Universelt Fredsforbund. Webdesign ©2012-2020 Web Norge